Kinyitotta a szemét a koporsóban

"Halott" lány ébredt fel a saját temetésén

A pap épp az utolsó kenetet készült feladni a koporsóban fekvő kislányra, amikor a temetésre összesereglett rokonok közül valaki észrevette, hogy a gyermek megmozdul és kinyitja a szemét.

2014.07.14 12:29ma.hu
Fotó: YouTube

A gyászolók csodát emlegetnek, bár nem tudni, valójában hogyan történt, csak az a biztos, hogy a 3 éves Aurora a temetése kellős közepén ébredt fel a Fülöp-szigeteki Zamboanga del Sur településen. A gyermeket pénteken reggel 9 órakor nyilvánították halottnak, a temetési szertartást szombaton délután 1 órára hirdették meg.

A szertartás azonban váratlan fordulatot vett, amikor a pap épp elkezdte feladni az utolsó kenetet a koporsóban fekvő gyermekre, aki ekkor megmozdult, és pár másodperccel később kinyitotta a szemét. Az összesereglett rokonok nem győztek kapkodni, az apja pedig óvatosan kivette a láthatóan bágyadt kicsit a koporsóból.

Az eset további részletei nem ismertek, mint például az, hogy ki és hogyan állapította meg a gyermek halálát, vagy hogy mi volt a közvetlen előzmény, mielőtt azt hitték, hogy a gyermek meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.