Rablási kísérlettel gyanúsítják Biebert

Tinisztárból telefontolvaj? Újabb botrány Justin Bieber körül

Újabb nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség Justin Bieber ellen, akit ezúttal azzal vádolnak, hogy megpróbált kilopni egy mobiltelefont egy nő táskájából. A nő előzőleg állítólag lefotózta Biebert.

2014.05.14 14:29MTI, ma.hu

Egy meg nem nevezett áldozat jelentette fel Justin Biebert azzal, hogy kivette a táskájából a mobiltelefont, amivel a nő nem sokkal korábban egy minigolfpályán lefényképezte a 20 éves popsztárt. Biebert a rendőrség nem tartóztatta le, de vizsgálatot indítottak az ügyben és kihallgatták a sértettet - számolt be a BBC a TMZ.com című internetes pletykalap információira hivatkozva.

A tinisztárnak nem ez az első összetűzése a Los Angeles-i rendőrséggel, az utóbbi időben szinte kizárólag a botrányai kapcsán jelenik meg az újságokban a neve. Tavaly júliusban ittas vezetés miatt indítottak bírósági eljárást ellene, miközben felmerült a gyanú, hogy illegális gyorsulási versenyt is rendeztek egy barátjával. Egy szomszédja azért jelentette fel, mert állítólag tojással dobálta meg a házát, előtte egy lesifotós állította, hogy megverte őt Bieber, és szintén garázdasággal vádolta meg egy sofőr, akit fejbe vágott.

Három hete a vámosokkal is afférja akadt, amikor ázsiai útjáról érkezett vissza Los Angelesbe, de négy órával az őrizetbe vétel után már elengedték őt és nem indították meg az eljárást. Vitába keveredett a brazil rendőrséggel a dél-amerikai turnéja alatt, amikor nem megengedett felületet graffitizett össze, utóbb ezért sem vonták felelősségre, ahogy a bordélyházban tett titkos kiruccanása is inkább csak a rajongóit érdekelte, mintsem a rendőrséget.

A hírnevét viszont alaposan megtépázták zűrös ügyei, a 2012-ben megjelent legutóbbi lemeze, a Believe iránt meglehetősen szerénynek mondható az érdeklődés, és a koncertekre sem kapkodják már úgy el a jegyeket, mint korábban. A kanadai Juno-díjak kiosztógáláján a rajongók egyenesen kifütyülték az egykori tinikedvencet, és heves pfújolás fogadta őt vasárnap egy Los Angeles-i kosárlabdameccsen is, ahová édesanyjával ment el.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.