Nem hagyták abba a zenét, csak pénzért

Justin Bieberrel kínozták a diákokat

Órákon át fülsiketítő hangerővel dübörgött az iskola hangszóróiból Justin Bieber ugyanaz az egy slágere, újra meg újra ismételve. Csak akkor ért véget, mikor elég pénz gyűlt össze a jótékonysági célra.

2014.03.12 09:35ma.hu
Fotó: MTI

Jótékonysági gyűjtést szerveztek egy amerikai iskolában, ám szokatlan módon próbálták adakozásra bírni a diákokat: a szervezők fülsiketítő hangerőre tekerték az iskolai hangszórókat, és a végtelenségig ismételték a kanadai tinisztár Baby című slágerét. Azt mondták, amint összejön a kitűzött célösszeg, máris kikapcsolják az őrjítő zenebonát.

A washingtoni Tenino Gimnáziumban 500 dollárt próbáltak összegyűjteni a ghánai árvák javára, ám a diákok nem voltak lenyűgözve a módszertől. "Én szeretem Justin Biebert, de ennek a dalnak véget kell vetni!" - jegyezte meg az egyik lány, egy másik pedig magából kikelve kiabálta, hogy "Utálom őt!" Volt olyan nebuló, aki azt mondta, biztos benne, hogy már többen is megsüketültek a harsogó zenétől, és úgy saccolta, hogy legalább öt fájdalomcsillapítóra volt már szüksége a nap folyamán, hogy el tudja viselni a kínt.

Arról, hogy végül sikerült-e összegyűjteni az 500 dollárt, vagy végül a népharag miatt előbb kikapcsolták Biebert, a hírek már nem szólnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.