Elkészült a toxikológiai jelentés

Marihuánát és nyugtatót is bevett Justin Bieber a száguldozása előtt

Elkészült a toxikológiai jelentés, eszerint Justin Bieber valóban fogyasztott tudatmódosító szereket, mielőtt utcai gyorsulási versenyen kapták rajta a rendőrök egy héttel ezelőtt.

2014.01.31 07:29ma.hu

Az elsődleges orvosszakértői vizsgálat szerint Justin Bieber a legutóbbi letartóztatása előtt marihuánát és egy népszerű nyugtatót fogyasztott. Amikor múlt hét csütörtökön a miami rendőrök egy utcán rendezett gyorsulási versenyen elkapták a 19 éves hírességet, nem volt kérdés, hogy valamilyen szer hatása alatt áll, a vizsgálat már csak a pontos összetevőket igyekezett kideríteni. A fű és a nyugtató mellett viszont egyéb anyagot, például keményebb drogot vagy partidrogot nem mutattak ki a tesztek - derült ki a nyilvánosságra hozott jelentésből.

Fotó: MTI

A kanadai születésű tinikedvencet egy barátjával együtt tartóztatták le január 23-án, amikor egymással versenyeztek az utcán, Bieber egy bérelt sárga Lamborghinit vezetett, ellenfele egy piros Ferrariban nyomta a gázpedált. Az énekes a megengedett sebességhatár közel kétszeresével száguldott, mikor elkapták, kisvártatva az is kiderült, hogy a jogosítványa már lejárt, ezt fejelte meg a befolyásoltság állapotával és azzal, hogy megpróbált ellenállni a rendőri intézkedésnek. Azonnal őrizetbe vették, de néhány óra múlva 2500 dollár óvadék fejében kiszabadult.

A magát ártatlannak valló előadónak mostanában sűrűn van találkozója az igazságszolgáltatás embereivel: a miami eset mellett Los Angelesben és Torontóban is eljárás folyik ellene, előbbiben egy december 30-án elkövetett testi sértéssel állították bíróság elé, az őt szállító limuzin sofőrjét vágta fejbe, miközben testőrei igyekeztek kiszabadítani őt a rajongói gyűrűjéből, Los Angelesben pedig a szomszédja jelentette fel, miután a tinisztár tojással dobálta meg a házát, ezzel "jelentős kárt okozott".

Bieber házában korábban kokainra bukkantak a rendőrök, annak az ügynek azóta nincs visszhangja, az viszont biztos, hogy az amerikaiak már annyira cikinek tartják az énekes viselkedését, mondván, szégyent hoz a nemzetükre, hogy már több mint 110 ezer aláírás gyűlt össze: azt követelik, hogy vegyék vissza tőle a tartózkodási engedélyt jelentő zöldkártyát. A Fehér Ház minden 100 ezer aláírással benyújtott petícióval köteles foglalkozni, így könnyen lehet, hogy ők fogják kitoloncolni az államokból a kanadai fiatalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.