Szerelmes a vízbe a szexi lány

Élete végéig kíséri a rejtély Bódi Sylvit

Olyan városban született, amelynek sem folyója, sem tópartja nem volt, az országnak, melyben felnőtt, se tengere, se óceánja... és mégis!

2014.03.23 16:51ma.hu

Rejtély, hogy honnan ered egy Alföldön született kislány mély, meghitt és bizalmas barátsága az óceánnal - fakadt ki Facebook-oldalán Bódi Sylvi. Egy lányé, aki olyan városban született, amelynek sem folyója, sem tópartja nem volt, s az ország, melyben felnőtt, annak se tengere, se óceánja.

"Mégis hiszem, hogy mindannyiunkban ott leledzik az az ősenergia, mely tudja, hogy honnan jöttünk és azt is, hogy minden EGY. Az óceán hullámait szelve egyesülök a mindenséggel és ezáltal megélem az egység érzését. Olyan energiákat és töltéseket kapok ekkor, amit szavakkal nem lehet leírni..." - magyarázta szenvedélyét a szépséges modell. "Így nem is próbálkozom. Az érzés a szívemben van. Kitörölhetetlenül" - adta meg a végső választ az örök rejtélyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.