Valós leégés vagy hatásos reklám?

Eldurvult a buli: hajléktalan csókolgatta a legénybúcsú után a részeget

Remek hangulatban zajlott a legénybúcsú, a fiúk alaposan felöntöttek a garatra, az egyik résztvevőt ezért útközben hazafelé érte utol az álom. Amire felébredt, azt nem sokan kívánnák maguknak.

2014.02.26 08:36ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy horrorisztikus élménnyel is felér, ami egy fiatal férfival történt egy legénybúcsú után, a róla készült fotók pedig szinte órák alatt vírusként árasztották el a világhálót. A képeket állítólag egy olyan férfi készítette a kínai Yong Mairól, aki szintén részt vett a buliban. Yong Mai hazafelé indult, de útközben elnyomta az álom, ezért leheveredett az út mellé, egy fa tövébe. Kisvártatva előkerült egy hajléktalan, aki meglátva a horkoló férfit úgy döntött, leheveredik mellé. Ám ennyivel nem érte be, átkarolta az áldozatát, majd csókolgatni és simogatni kezdte.

"Nagyon szelíden ért hozzá, azt hiszem, nem akarta, hogy a fiatalember felébredjen" - magyarázta később a fotós. Az egyik képen a hajléktalan keze már Mai nadrágjában matat, közben a szemtanú szerint a férfi egy nő nevét motyogta. Ám ekkor hirtelen magához tért és felfedezte, hogy nem a kedvese öleli őt, amitől éktelen haragra gerjedt, felpattant és a legkülönfélébb szidalmakat szórta a koldusra.

A netes közösség tagjai közt heves vitákat váltott ki a férfi története, de a legnagyobb kérdés az, hogy vajon mennyire életszerű, hogy valaki megáll egy részegen alvó férfi mellett, és a hajléktalan szeme láttára - sőt, a pózokból ítélve annak beleegyezésével - lefotózza az állítólagos részeget. Többen úgy vélik, a Kína középső részén található Nanyang városban készült képek valójában egy hatékony gerillakampány részei, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy még a bulikban is igyekezzünk mértéktartóan iszogatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.