Nancy Motes

Gyógyszer, túladagolás: féltestvérét gyászolja Julia Roberts

A megyei halottkémi hivatal hétfőn közölte, hogy a 37 esztendős Motest vasárnap találták meg egy vízzel teli fürdőkádban egy barátja otthonában, akinek a kutyájára vigyázott. A lakásban receptköteles gyógyszereket is találtak.

2014.02.11 11:18MTI

Féltestvérét gyászolja Julia Roberts és családja: Nancy Motes feltehetően gyógyszer-túladagolásban hunyt el a hét végén Los Angelesben.

A Los Angeles megyei halottkémi hivatal hétfőn közölte, hogy a 37 esztendős Motest vasárnap találták meg egy vízzel teli fürdőkádban egy barátja otthonában, akinek a kutyájára vigyázott. A lakásban receptköteles gyógyszereket is találtak. A megyei halottkém szóvivője, John Kades szerint a nő halálát gyógyszer-túladagolás okozhatta, de nem zárható ki az öngyilkosság sem.

A boncolást hétfőn végezték el, de a halál okának megállapítása - a toxikológiai jelentés elkészülésétől függően - akár 8-10 hétbe telhet.

Nancy Motes Julia Roberts és bátyja, a szintén színész Eric Roberts féltestvére, mivel közös az édesanyjuk. A 46 éves Julia Roberts a minap kapott Oscar-jelölést az Augusztus Oklahomában című film mellékszerepéért. A színésznő nem jelent meg hétfőn az Oscar-jelöltek ebédjén, amelyet az amerikai filmakadémia rendez minden Oscar-díjátadó előtt.

A Roberts család a People magazinban megjelent közleményében adott hírt a halálesetről és arról, hogy milyen mélyen megrázta őket Nancy Motes halála, amelyet megfogalmazásuk szerint "gyógyszer-túladagolás okozott".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.