Megmarta a péniszét a kígyó a vécén

"Csak leültem a vécére és egy hatalmas fekete kígyó ugrott fel"

Ha Ghánában jár és nyilvános vécére megy, érdemes jól belenézni a fajanszba, mielőtt ráül, nehogy úgy járjon, mint az a férfi, akire egy fekete kígyó támadt rá alattomosan, lesből.

2013.12.12 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Egy "hatalmas fekete kígyó" harapott bele egy férfi péniszébe, miközben ő egy nyilvános vécén akarta elvégezni a dolgát a ghánai Ashanti régióban. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen fajta támadta meg a 34 éves férfitt, de nagy valószínűséggel mérgező is volt, mert a Kwabena Nkrumah élete nem sokon múlt a támadás után. Amikor bejutott a kórházba, azt mondta, hogy alulról ugrott fel a hüllő és épp a férfiassága hegyét marta meg, ami olyan fájdalmat okozott neki, amilyet még sosem érzett.

A ghanaweb.com beszámolója szerint a férfi kétségbeesetten sikoltozva menekült ki a vécéről, egyre csak azt kiabálva, hogy "kígyó, kígyó", ami tömegpánikhoz vezetett a közelben lévő emberek között is. Mivel rettenetes remegés fogta el és szédült is, rögtön kórházba ment, most nagyon le van gyengülve és ápolják. Az eset egy hete történt, de ahogy Nkrumah mondta, azóta nem tud úgy elmenni vécére, hogy ne nézne le jó alaposan, mert képtelen szabadulni attól a gondolattól, hogy a nagy fekete lény újra lecsap és abba már akár bele is halhatna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.