Centikkel kerülte el a nőt a kidőlő fa

Durva jelenet: fél lépéssel úszta meg a biztos halált a gyalogos

Szó szerint centiken múlt az élete egy nőnek, akire szinte a biztos halál várt volna, ha csak egy gondolattal lassabban teszi meg azt a bizonyos lépést az utcán: a háta mögött borult le egy fa.

2013.11.19 12:48ma.hu

Nem vall túl nagy profizmusra, hogy egy méretes fát úgy kezdenek kivágni, hogy nem zárják le a közelében húzódó járdát, ráadásul senki nem figyelt arra, hogy amikor a fa épp elkezd dőlni, senki ne álljon alá. Az alábbi videón, amelyről egyébként csak annyit lehet tudni, hogy valahol Oroszországban készült, az látszik, ahogy a favágók megpróbálják a fa dőlését úgy irányítani, hogy az ne a mellette álló épületet veszélyeztesse, így viszont hajszál híján eltrafálja a szakadó eső miatt esernyő alá bújó - és így nem is igazán figyelő - gyalogost.

Legalábbis ez a hivatalos verzió. Ugyanakkor élünk a gyanúperrel, hogy ez egy később kibontakozó gerillakampány első felvonása is lehet, különös tekintettel a háttérben jól látható divatmárka üzletére, és ha jól figyelnek, a fa dőlése előtti pillanatokban az egyik munkás mintha kifejezetten kiintene a képből, ekkor tűnik fel balról a látszólag gyanútlan nő, aki még csak fel se néz a háta mögött nagy robajjal földre dőlő fa miatt.

Önök mit gondolnak, véletlen baleset történt, amit épp sikerült videóra rögzíteni, miközben csak a favágást akarták felvenni, vagy egy tökéletesen időzített mutatvány néhány kaszkadőrrel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.