35 kilométert furikázott vele a gyanútlan sofőr

Túlélte a 110 km/h-s száguldást a macska a tetőn

Egyet biztosan elhasznált a kilenc életéből az a fekete-fehér cicus, amelyik észrevétlenül felmászott egy autó tetejére, majd a csomagtartó rácsai alatt megbújva 35 kilométert száguldott.

2013.10.22 13:24ma.hu

Amikor Helen Stevensre egymás után villogtak a szemből jövő autók, azt hitte, valami baj van. Volt is, csak nem olyasmi, amire az angliai Leicestershire M1-es útján végigsüvítő nő gondolt volna: megállás után derült ki, hogy egy tágra nyílt szemű, riadt macska kuporog a csomagtartóra felpakolt létra alatt, szó szerint az életéért kapaszkodva. "Minden bizonnyal az egyik benzinkútnál mászhatott fel, amikor megálltunk Meltonban, aztán végigmentünk az M69-esen át egészen az M1-ig" - mondta a 30 éves sofőr.

Fotó: Metro

A cicát a felfedezése után azonnal a legközelebbi állatklinikára vitte, ahol az orvos megállapította, hogy az ijedtségen kívül semmi baja nem esett, aztán az internet segítségével próbálták meg felkutatni az állat gazdáját. Nem kellett sokat várni, hamarosan jelentkezett is Ellise Pepper, az öt éves Connor Russell édesanyja: kiderült, hogy a kisfiúé a cica, akit egyébként Kick Buttowskinak hívnak, egy kedvelt televíziós rajzfilmfigura után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.