Gond van a koordinációval?

A világ legrosszabb parkolása? 4 percig küzd a kormánnyal... - VIDEÓ!

Az efféle videók láttán az emberben mindig felmerül a kérdés: hogyan szerezhetett jogosítványt az a sofőr, akinek ilyen szintű nehézséget okoz egy olyan egyszerű manőver, mint a parkolóból kiállás és elindulás?!

2013.10.15 18:09ma.hu

Biztosan mindenkivel megesett már, hogy úgy álltak rá a parkolóban, hogy az elindulással kisebb nehézségei akadtak, de egy rutinos sofőrön ezek a problémák sem sűrűn fognak ki. Az alábbi videón látható hölgynek azonban biztosan nem a szűk hellyel voltak gondjai, sokkal inkább a koordinációs készségekkel, mert kereken 4 percig küzdeni egy félig üres parkolóban az elindulással - nos, ehhez már tényleg adottság kell.



Hogy hol készült a felvétel, arról csupán annyit lehet tudni, hogy valahol Lengyelországban, így viszont nem tudjuk megmondani, az ország pontosan mely részét kerüljék el, ha nem szeretnének ezzel a vezetővel forgalomban összetalálkozni, de ezennel megszavazunk neki egy második helyet az alábbi hölgy mögött, igaz, neki "segítségére" volt az utasa is. A videó 2009-ben készült Budapesten, amikor az autókat visszafordították a rakparton egy lezárás miatt - ennek oka mára a feledés ködébe veszett, a videó viszont örökzölddé vált, és hasonló sorsra számíthat a most felkerült parkolós jelenet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.