Sasha Grey legújabb könyvét népszerűsítette

Képek - Felnőttfilmes világsztár volt Budapest vendége

Sasha Grey, a 25 éves egykori felnőttfilmes, mára világhírű modell, zenész, színésznő, író hatalmas karriert futott be fiatal kora ellenére. Akármibe belevág, pozitív visszajelzéseket kap, akár zenei vagy színészi pályafutásáról van szó.

Magyarországon járt Sasha Grey képgaléria

2013.10.14 13:47ma.hu

A bevállalós Sasha Grey új területeken akarta kipróbálni magát, így a felnőttfilmek világa után az Oscar-díjas Steven Soderbergh Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience) című hollywoodi drámájában debütált sikerrel 2009-ben. A pozitív visszajelzéseket követően további szerepeket vállalt, többek közt az ’I Melt With You’ című filmben, az HBO Törtetők (Entourage) sorozatában és Eminem ’Space Bound’ című klipjében is szerepelt azóta.

Továbbá a közeljövőben is számos produkcióban láthatja a közönség, hiszen 2014-ben kerül mozikba az ’Open Windows’ című thriller, melyben Elijah Wooddal közösen játszik főszerepet, és emellett várhatóan más filmekben is látható lesz majd az elkövetkezendő években.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

Grey színészi munkái mellett zenei pályafutását is építi (kezdetben egy együttesben játszott, manapság inkább DJ-ként lép fel), és újabban az írás kezdte foglalkoztatni. Első művének (Neü Sex), mely egy képeiből összeállított fotóalbum, elsöprő sikere után jelenleg debütáló regénye, A Juliette Társaság (The Juliette Society) reklámturnéján van, amely 20 országban jelenik meg, és Brazíliában már a bestseller listák élére ugrott.

Október 11-én Magyarországra is ellátogatott, hogy könyvét népszerűsítse. Ittlétét hatalmas médiaérdeklődés kísérte: rádióinterjúja után egy sajtóebéden is részt vett, ahol egy óriási termet töltöttek meg az újságírók, majd ezt követően egy alternatív közönségtalálkozón is tiszteletét tette, így rövid budapesti látogatása különösen mozgalmasra sikeredett.

Épp két hete turnézom a regénnyel, amely Magyarországon is szeptember végén jelent meg, és örömmel mondhatom, hogy ez életem egyik legintenzívebb szakasza, rengeteg új élménnyel, és pozitív tapasztalattal. Ezalatt körülbelül kétnaponta utaztam új városba, de sajnos a nagy rohanásban nem mindig jutott időm arra, hogy körbenézzek, milyen gyönyörű helyen is járok.

A kiváló magyar szervezésnek köszönhetően azonban Budapesten összeköthettem a kellemeset a hasznossal, így kicsit megismerhettem a várost is, amit Európa egyik legszebbjének tartok. Remekül sikerültek a sajtóesemények is, így összességében nagyon jól éreztem magam Magyarországon. Köszönöm a Gabo Kiadónak a remek szervezést
” – mondta el Sasha Grey budapesti látogatása alkalmával.

Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus klubba vezeti be az olvasót, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak és ahol bármi és minden megtörténhet. A regény megfilmesítési jogait még a megjelenés előtt megvásárolta a 20th Century Fox, a forgatókönyv megírására Scott Burns-t (A Bourne-ultimátum) kérték fel. Ez év augusztus végéig közel 20 országban keltek el a fordítási jogok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.