A remény szigete

Egy ház, ami csodálatos módon érintetlen maradt a colorádói árvízben - KÉPPEL!

Mindeddig nem jöttek rá, miért arra a bizonyos helyre épült 1873-ban az azóta több felújításon is átesett Milner-Schwarz-ház - most lett világos.

2013.09.20 21:04ma.hu

Noha minden elpusztult körülötte, a 140 éves lovelandi tanya - mint utolsó reménysugár - továbbra is épségben áll egy száraz földdarabon, miközben körülötte minden víz alatt van. "Ez a mi büszkeségünk és örömünk! Épen maradt, pedig pontosan az árterület középpontjában van" - mondta Sharon Perry, a Loveland Történelmi Társaság elnöke. "Azon tanakodtunk, vajon Milner miért éppen oda építette, de most már tudjuk" - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.