Szégyen: mi is bedőltünk!

Kamu volt a fenékrázó lány balesete - mindenkit átvágott!

Szégyenszemre be kell ismernünk, mi is bedőltünk az utóbbi idők egyik legzseniálisabban sikerült átverésének, amit a világon legalább 9 millióan néztek meg szörnyülködve vagy épp harsányan hahotázva.

2013.09.10 13:02ma.hu

Nemrégiben számoltunk be mi is egy lányról, aki állítólag a barátját akarta meglepni azzal, hogy videóra vette, ahogy twerkingel, ez a neve annak a táncstílusnak, ami jó ideje fel-felbukkant már a videóklipekben, de igazán nagy visszhangot akkor kapott, amikor néhány hete Miley Cyrus az MTV VMA gálán kezdett heves fenékriszálásba. A videón egy ifjú hölgy látható, amint először az alaprázást mutatja be, majd felhangosítva a zenét kézre áll és úgy folytatja a mutatványt.

Csakhogy néhány másodperc múlva kopogás nélkül benyit egy másik lány, feldöntve ezzel a bőszen twerkingelő főszereplőt, aki ráesve az üvegasztalra nemcsak azt töri darabjaira, de még a nadrágját is sikeresen felgyújtja az ott égő néhány gyertyának köszönhetően. Az eredeti videó nagyjából ezen a ponton ér véget: a lány rémülten sikítozik, miközben egyre nagyobb lángokkal ég a ruhája. A lányról eredetileg a nevét sem lehetett tudni, de ahogy egyre jobban terjedt a videó, egyre többen írták meg, hogy Caitlin Hellernek hívják a szerencsétlenül járt táncosnőt.



Ám arra a fordulatra csak kevesen számítottak, ami ezután következett: Jimmy Kimmel, aki népszerű showman Nagy-Britanniában, leleplezte a nagy csalást. Először csak azt kezdte feszegetni, miért ér véget olyan hirtelen a videó, miközben őt igencsak érdekelte volna a folytatás. Nem volt nehéz dolga, mikor meg akarta szerezni a teljes anyagot: ő maga is ott volt az átverős videó forgatásán, sőt, ő rohant be a szobába egy ugyanolyan pink színű felsőben, mint amilyenben a lány rázta a hátsóját, és ő állította meg poroltóval a lángokat. (A leleplező részlet a fenti videó 1:36 másodpercénél kezdődik.)

Természetesen a lányt sem Caitlinnek hívják, valójában ő nem más, mint Daphne Avalon, egy szakképzett kaszkadőrnő, és mint bevallották, annyira idegesítette őket a twerking, hogy azt remélték, a videó hatására egyszer s mindenkorra véget ér ez az őrület. Az eredeti reményük eddig nem vált valóra, de az átverés tökéletesen sikerült: ha gyanakodtunk is, hogy megrendezett a jelenet, arra biztosan nem gondolt senki, hogy egy ekkora hírű profi áll az ügy mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.