Tetten érték a cirmos jószágot

Macska csempészte a börtönbe a mobilt, de lebukott

Csempészmacskát értek tetten egy oroszországi börtönben: az állat épp a hátára erősített mobiltelefonokkal és azok töltőivel próbált besurranni a szigorúan őrzött fegyintézetbe.

2013.06.04 08:42ma.hu / MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Mobiltelefonokkal és azok töltőivel spurizott befelé az oroszországi Komi Köztársaság egyik börtönébe, Sziktivkar közelében egy macska, épp a kerítésen készült átmászni, amikor az őrök felfigyeltek rá és a hátára erősített csomagokra. Amikor elfogták, kiderült, hogy több telefont is "küldött" a fogvatartottaknak valamelyik jóakarójuk. A mobiltelefonok és egyéb, a külvilággal kapcsolattartást biztosító eszközök tiltottnak számítanak a fegyházban.

A fegyintézet illetékese elmondta, hogy már korábban is találkoztak különféle trükkökkel, legutóbb például egy Szűzanya-ikonba rejtettek egy mobiltelefont annak töltőjével együtt, de a besurranó macska ötlete még őket is meglepte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.