A pénz nem nehezítette a dolgát

Nyitott étteremből lopta el a töküres széfet

Önmagában is jó súlyos volt a széf, amit egy még nyitva tartó étteremből lopott el egy ismeretlen, így még szerencsésnek is mondhatja magát, hogy a pénz nem nehezítette jobban a dolgát.

2013.03.27 15:09MTI

Üres, de jó nehéz fali széfet lopott el egy betörő Csehországban egy étteremből kedd este. Az ostravai vendéglő még nem zárt be - több vendég is iszogatott -, amikor az ismeretlen behatolt egy tárolóhelyiségbe, kicsavarozta a falból a páncélszekrényt és magával vitte.

Nem volt könnyű dolga, mivel a széf meglehetősen súlyos, ugyanakkor a betörő dolgát nem "nehezítette" pénz. A páncélszekrényben ugyanis szinte semennyi sem volt.

A lopást egy pincérnő fedezte fel este 11 órakor, miután az étterem bezárt - közölte Gabriela Holcakova rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.