Híd- és alagútfóbiától szenved az autós

Pánik a hídon: rendőrnek kellett átvezetni a kocsit

Leblokkolta a Temze fölött átívelő egyik híd forgalmát egy sofőr, miután minden elővigyázatossága ellenére a navigációs rendszere arrafelé vezette őt, ahol pánikszerű félelem fogja el, most is képtelen volt áthaladni a hídon.

2013.03.05 17:24ma.hu

Félrehúzódott a leállósávba és tárcsázta a kenti segélyközpontot egy meg nem nevezett férfi, aki akarata ellenére egy hídra keveredett autójával. Az illető halálosan retteg nemcsak a hidakon, de az alagutakban is, épp ezért úgy állította be a GPS-készülékét, hogy ezeket minden útvonaltervezésnél elkerülje. Ám hétfő reggel valamit elronthatott az útvonal jellemzőinek beállításakor, a navigációs rendszer pedig a Dartford-hídon keresztül találta meg az Essexbe vezető legrövidebb utat, mindezt ráadásul a legnagyobb reggeli csúcsforgalom kellős közepén.

Amikor a férfi rájött, hogy a GPS épp a hídra próbálja felvezetni, már késő volt, ott már nem tudott se letérni, se visszafordulni, ezért döntött úgy, hogy rendőri segítséget kér. A fölöttébb kínos eset végül úgy oldódott meg, hogy az egyik rendőr átvette az irányítást, beült a kormány mögé és áthajtott a hídon, míg a férfi utasként vészelte át a félelmetes útszakaszt - számolt be a The Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.