"Szoptatnom kellett, nem hagyhattam otthon"

Börtönbe kerülhet: rave-koncertre vitte négy hónapos gyerekét

A bulizó fiatalok értesítették a rendőrséget, miután ők maguk nem tudták jobb belátásra bírni azt az anyát, aki négy hónapos gyermekével a hátán ment el egy rave-koncertre.

2013.02.05 15:29ma.hu

Megvadulva csápolt a rave-koncerten egy 41 éves nő, ám nem a kora miatt lógott ki leginkább a tomboló tinik közül, hanem a hátán viselt "csomagjával", mindössze négy hónapos csecsemőjével, akit egy fejére rögzített fülvédővel próbált megóvni a dübörgő zenétől. A walesi Sarah-June Hulme hallani sem akart arról, hogy elhagyja a helyszínt, így a többi koncertező a rendőrséget volt kénytelen riasztani a baba védelmében. A nőre akár börtön is várhat, de állítja: semmi rosszat nem tett.

Hulme ugyanis elmondása szerint mindössze a saját lányát szerette volna megnézni, aki a Gypsy Unit nevű zenekarban játszott. "Kerry a zenekarával a szülővárosában lépett fel, én pedig szerettem volna ott lenni. Mi ezzel a baj? Nem hinném, hogy ettől felelőtlen voltam!" - háborgott a nő. Amikor a rendőrség figyelmeztette, hogy hívhatott volna bébiszittert is arra az időre a kicsi mellé, azt felelte: muszáj volt magával vinni Django nevű gyermekét, mert meg kellett szoptatni, és egyébként is korábban már kétszer volt a gyermekkel koncerten, továbbá Franciaországgal és Spanyolországgal példálózott, ahol kifekezetten arra ösztönzik a szülőket, hogy vigyék magukkal gyermekeiket a zenei fesztiválokra.

A szakemberek viszont egyáltalán nem értenek egyet ezzel az állásponttal és komplett őrültnek titulálták Hulmét, hangsúlyozva, hogy egy négy hónapos gyermeknek nyugalomra van szüksége, nem pedig tomboló zenére, villogó fényekre és bepörgött házibulizókra. A The Daily Mail című brit napilap szerint az illetékes rendőrség már vizsgálatot indított a nő ellen, bevonva az eljárásba a gyermekvédelmi szolgálat munkatársait is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.