Megkérdezte, miért van ott olyan sok ember

Felült a koporsóban és beszélni kezdett a 101 éves "halott"

Visszatért a halálból egy 101 éves nő, aki nem sokkal előtte már semmilyen életjelet nem adott, ezért hozzá is kezdtek a búcsúztatásához. A gyászolók kis híján sokkot kaptak.

2013.02.01 11:29ma.hu

Kis híján tömeges infarktusba torkollt egy temetés, a gyászolók legalábbis hajszál híján belehaltak a sokkba, amikor a 101 éves matróna, akit épp temetni készültek, váratlanul felült a koporsóban és megkérdezte, mit keresnek ott annyian. A kínai Peng Xiuhua már fel volt ravatalozva, amikor visszatért a tetszhalálból, nem kis riadalmat okozva ezzel a családjában.

Az egyedül élő asszony másfél héttel korábban elesett és csúnyán összetörte magát, ezért két, a 70-es éveiben járó lánya odaköltözött hozzá, hogy vigyázzanak rá. Csakhogy tíz nappal a baleset után szomorúan állapították meg, hogy egyáltalán nem észlelhető a szívverése, és a teste is határozottan merevnek tűnt, így hát gondosan megmosdatták az asszonyt, ráadták a temetési ruháját és betették a koporsóba, hogy az összesereglett rokonokkal és szomszédokkal közösen méltóképp elbúcsúztassák.

Ekkor tért magához a matróna, aki az esetet követően még humorérzékéről is tanúbizonyságot tett. "Szerencsés nő vagyok" - idézte szavait a Mirror című brit lap. "Nemcsak azért, mert megtudtam, hogy mennyi embert érdekelek, de azért is, mert még azelőtt felébredtem, hogy elvittek volna a krematóriumba!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.