Művészetnek nevezte az ürüléknyalogatást

Az esküdtszék is rosszul lett a pornórendező filmjétől

Négy év szabadságvesztésre ítélték minden idők legundorítóbbnak tartott pornófilmjének rendezőjét és producerét, Ira Isaacs-t. FIGYELEM: FELKAVARÓ RÉSZLETEK A CIKKBEN!

2013.01.21 17:29ma.hu / manna.ro

Bizonyítékként nyújtották be, így az esküdtszéknek végig kellett néznie a pornórendező által készített videót, amely még a legedzettebb pornórajongókat is megviselte, épp ezért nyújtottak be keresetet a bíróságon a "Két nő, egy csésze" című opusz ellen. A 2007-es filmben a főszereplők előbb egymás ürülékét nyalogatják, majd aki ezt még ép gyomorral kibírta és tovább nézi a filmet, láthatja, hogyan hánynak egymás szájába - adta hírül a manna.ro című hírhonlap.

A film nézése közben az esküdtek közül többen rosszul lettek, volt, aki nem bírta ki hányás nélkül. A tárgyalás során megkérdezték Ira Isaacs rendezőtől, hogyan jutott eszébe ennyire szélsőségesen undorító alkotást videóra venni, mire ő azt felelte, hogy ez művészet. Helyzetét nem sokban javította, hogy azt fejtegette a még mindig hányingerrel küszködő esküdteknek, hogy képzeljék azt: a széklet helyén mogyoróvaj és csoki van.

A modern "művészetek" iránt nem rajongó esküdtszék közreműködésével a bíróság végül egészségügyi törvények megszegéséért és gusztustalanságok népszerűsítéséért ítélte el a perverzitás határát többszörösen túllépő rendezőt, akinek négy éve lesz rá, hogy elmélkedjen a szexuális élvezetekről - egy börtönben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.