Megerősítették Boss őrizetét

Halállal fenyegetik a drogbandák a riói nyomozókutyát

Megerősítették Boss, a Rio de Janeiró-i rendőrség legeredményesebb nyomozókutyájának őrizetét, miután a drogbandák halállal fenyegették meg.

2012.11.01 22:00MTI

A barna labrador előkelő helyen szerepel a drogbandák halállistáján - közölte a brazil tévében Vítor Vale, a riói kutyás rendőregység helyettes vezetője.
   
Vale elmondta, hogy olyan telefonbeszélgetéseket hallgattak le, amelyekben Marrozinho, "a kis barna" megöléséről volt szó.
   
A drogmaffia halállistájára került rendőrkutya számos kábítószer-ellenes rendőrségi bevetésen vett részt a riói szegénynegyedekben, a favelákban.
   
Legutóbb egy vasárnapi razzián segített felfedezni 300 kiló, falba rejtett marihuánát, ami már nyilvánvalóan kiverte a biztosítékot a drogbárók körében. A halálos fenyegetések miatt megerősítették Boss őrizetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.