Egyszerre házasodott az öt testvér

Megaesküvővel spóroltak időt és pénzt

"Megaesküvőt" rendeztek a hét végén az arizonai Mesában, ahol egy család öt gyermeke ugyanazon a napon kötött házasságot.

2012.08.13 09:29MTI

Mint arról a Yahoo hírportálja beszámolt, a Waldie család gyermekei néhány hónap alatt kötötték meg az eljegyzéseket. A család sokat tanakodott az esküvők időpontjairól, végül megkönnyítendő a vendégek és a család dolgát, úgy döntöttek, hogy egyszerűbb az ötös esküvő.

A helyi mormon templomban a család nyolc gyermeke közül tehát öt - a 28 éves Emily, a 26 éves Bradford, a 25 éves Sydney, a 24 éves Walker és a 20 éves Brooke - mondta ki a boldogító igent.

A templomi szertartásokat külön-külön rendezték, de a lagzin már egyesültek a testvérek. A 18 éves - egyelőre még hajadon - Andee Waldie az öt közül négy esküvőn lehetett koszorúslány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.