Viccből rabolták el a koszorúslányokat

Rendőrségi akcióba torkollt az esküvő: túl jó lett a trükk

Valami igazán ütőset akartak a tréfás kedvű haverok csinálni az esküvőn, ám a meglepetés annyira jól sikerült, hogy nem győztek a rendőrségnek magyarázkodni.

2012.07.26 17:29ma.hu

Az interneten egymást érik azok a vicces vagy épp megható videók, amelyeken az ötletgazdák egymást próbálják felülmúlni lánykérésben és esküvői csínytevésben. A minap Németországban történt eset minden bizonnyal éremesélyes, bár sem megható, sem vicces nem volt, sőt, a rendőrség még mindig nem döntötte el, hogy hajlandó-e nevetni vagy inkább kifizetteti az akció költségeit a tréfás kedvű násznéppel.

Történt ugyanis, hogy a hatóságok előzetes értesítése nélkül heten maszkot húztak a fejükre, majd berontottak az esküvő helyszínére és se szó, se beszéd, a vendégek döbbent sikoltozása közepette felkaptak egy-egy koszorúslányt, kiviharzottak velük egy autóhoz és elszáguldottak.

Az egyik rokon persze megőrizte a lélekjelenlétét és azonnal tárcsázta a rendőrség számát, akik hatalmas erőkkel vonultak ki a feltételezett emberrablók elfogásához, úttorlaszt alakítottak ki, sőt, még helikoptert is bevetettek, mert fogalmuk nem volt, merrefelé kellene keresni az emberrablókat. Közben sikerült a közvéleményt is értesíteni, és amikor a hírekben megjelent a felhívás, akkor derült ki, hogy játék volt az egész.

"Amikor közzétettük, hogy tanúkat keresünk, akkor hívott fel egy nő, hogy megmagyarázza, mi áll a háttérben és elnézést kért" - magyarázta az egyik nyomozó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.