Át kellett öltöznie a Télapónak

VIDEÓ! Kitiltották a Mikulást Disney Worldből

A karácsony idején profi Mikulásként dolgozó Thomas Tolbert a múlt hónap során Disney Worldbe látogatott, ahol hófehér szakálla miatt kellemetlenségei származtak. A vidámpark öltözködési rendjében ugyanis tilos ez a szett.

2012.07.27 11:48ma.hu

A gyerekek azonnal felismerték az ajándékhozót és fényképezkedni akartak vele. De a vidámpark egyik dolgozójának nem tetszett ez a helyzet, és bár a férfi nem volt télapónak öltözve, csak egy mikulásos póló volt rajta, felszólították, hogy öltözzön át.

“Ön nem lehet Mikulás és nem viselheti ezt a pólót” - mondták Tolbertnek. “Megkérdezték, van e bármi, kevésbé télapós ruhám a szállodában” – mesélte a szolgálaton kívüli Mikulás. Ezután a férfit egy boltba kísérték, ahol több ruhát is felpróbált, de egyik méret sem felelt meg neki.

“Erre azt az utasítást kaptam, mondjam azt az embereknek, nem az vagyok, akinek gondolnak. A nyaralásomat töltöm, hagyjanak békén. De megmondtam, hogy a Mikulás sose mondana ilyet.”

Tolbert a Georgia állambeli Roswellből érkezett a parkba családjával és látogatásuk harmadik napján állították meg. “Megzavarta a park működését és zavarba hozta a többi vendéget, különösen a gyerekeket, akik mindenáron közös fényképet akartak” - áll a Disney World nyilatkozatában.

A vidámpark öltözködési rendjében a tiltott viseletek listáján szerepelnek a “felnőtt jelmezek vagy olyan ruházat, ami jelmeznek tűnik... 10 év alatti gyerekekre ez nem vonatkozik.” Ugyanennek a szabálynak szereztek érvényt júniusban, mikor egy tampai tinitől, April Spielmantől követelték, hogy cserélje le Csingiling jelmezét.

Tolbert a “kényelmetlenségekért” ajándék belépőket kapott, de nem érti, hogy ez miben segítene rajta. Mint elmondta: Mikulás fog visszatérni. Hozzáteszi, hogy “a Mikulás nem a Disney tulajdona, hanem az egész világé”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.