Már lábadozik az öt éves kisfiú

Sebészeten végződött a hiszti: lenyelte a lakáskulcsot a gyerek

A sebészeten kötött ki az az öt éves fiúcska, aki nem akart szót fogadni szüleinek, mérgében pedig lenyelte a lakáskulcsot. Természetes úton esélytelen volt a kijutásuk, csak a műtét segíthetett.

2012.07.04 13:29ma.hu

A legtöbb gyerek a földhöz vág valamit, időnként tárgyakat, időnként meg saját magát, ha nem tetszik neki, amit a szülei követelnek tőle, esetleg keserves zokogásban vagy ordításban tör ki. Az öt éves Logan Steier azonban merőben szokatlan módon nyilvánította ki véleményét.

A Bernben (Svájc) élő gyerek arra kérte szüleit, hadd maradjon fenn tovább, mint szokott, ám ezt a szigorú atya megtagadta tőle, mire a kisfiú mérgében lenyelte az apja lakáskulcsait. A röntgenfelvétel alapján nem sokkal később az orvosok úgy döntöttek: túl hosszadalmas és főképp veszélyes folyamat lenne megvárni, míg természetes úton távoznak a kulcsok, ezért a műtét mellett döntöttek.

Logan már lábadozik, és vélhetően hosszú időre megtanulta, hogy ha valamit el szeretne érni, annak nem ez a legjobb módja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.