A sietség okozta az aggastyán vesztét

Korrekord gázolás: a sofőr 91, az áldozat 101 éves volt

Kilencvenegy éves nő gázolt el autóval egy 101 esztendős férfit az Egyesült Államokban, ami feltehetően korrekord a baleset érintettjeit tekintve. A gyalogos nem élte túl az esetet.

2012.05.25 17:29MTI

A gázolás a kaliforniai Burbankben éjszaka történt. Az aggastyán, aki dán származású, és hajdanán ünnepelt bokszoló volt, hajlott kora ellenére is igen aktívan élt: fotóstúdiót vezetett, és nagy népszerűségnek örvendett Burbankben.

Gyakran átsietett - még mindig fürgén - a négysávos úton stúdiójából a szemközti idősotthonba, ahol barátai éltek, ő maga a stúdiója mögötti házban lakott, és bár nem felfestett gyalogátkelőn keresztezte az utat, szabályosan közlekedett.

Utolsó útján már csaknem átért a túloldalra, amikor az autós matróna halálra gázolta. A nő nem hagyta el a baleset helyszínét, hanem megvárta a rendőröket, akik felvették az adatait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.