A végtörlesztés és a devizahiteles is kedvenc

Interneten nem fontos az adó, de a válságot "szeretjük"

A 2011-es évet legfőképp a válság, a végtörlesztés és a devizahiteles szavak jellemzik, ugyanakkor alig-alig van jelentősége az adónak, a banknak és a "nehéz"-nek - egy internetes szavazás szerint.

2012.03.12 13:29MTI

A Tinta Könyvkiadó internetes szavazásán 1216-an vettek részt: a válság szóra 174-en, a végtörlesztés szóra 90-en, a devizahiteles szóra 88-an voksoltak - olvasható a kiadó honlapján. A negyedik helyen a táblagép végzett 87 szavazattal, ezt követte a chipsadó 78, a végtörlesztő 77 és a leminősítés 76 vokssal.

Az IMF 75 szavazattal a nyolcadik lett, a devizahitel 74, a szegénység 72 voksot kapott. A lista végén álló gazdasági válság, nehéz, bank és adó szavak 10-10 voksot érdemeltek a felmérésben részt vevők véleménye szerint.

A szavazás eredményét az érdeklődők megtekinthetik a Tinta Könyvkiadó weboldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.