Csontrészeg volt az áldozat, semmire nem emlékszik

Élő adásban erőszakolták meg a Big Brother szereplőjét

Csak egy hete indult el a brazil Big Brother 12. szériája, de máris világbotrány kerekedett belőle: az egyik szereplő élő, egyenes adásban erőszakolta meg a magatehetetlen versenyzőtársát.

2012.01.19 13:29ma.hu

Rendőrök vezették el a mindössze egy hete indult brazil Big Brother egyik versenyzőjét, aki a kamerák tanúsága szerint nagy valószínűséggel megerőszakolta egyik társát. Az élő, egyenes adásban látható jelenetben ugyan elég kevés konkrétum látszik, de a takaró alatt látható finom mozgásból most a nyomozók próbálják kideríteni, hogy valóban megtörtént-e az aktus.

A 31 éves, modellként dolgozó Daniel Echaniz vasárnap hajnalban mászott be a 23 éves diáklány, Monique Amin ágyába, aki előzőleg alaposan felöntött a garatra az éjszakai buliban. A lány olyan részeg volt, hogy szó szerint félájultan feküdt az ágyában, láthatóan fogalma sem volt, mi történik vele.

Daniel Echaniz - Fotó: Big Brother Brasil


Amikor másnap megkérdezték tőle a riportszobában, hogy mire emlékszik az előző éjszakából, kiderült, hogy jóformán semmire, szexről pedig végképp nem tudott. A botrány azonnal maga alá gyűrte a Brazília-szerte legnézettebbnek számító tévéshow-t, nem sokkal később pedig rendőrök érkeztek a Rio de Janeiro-i stúdióba, hogy kihallgassák a lányt.

Három órán keresztül vallatták, majd nőgyógyászhoz vitték, hogy megállapítsák, történt-e erőszak. Közben felszólították a Globo tévécsatornát, hogy vagy állítsák le az Endemol licence alapján zajló műsort, vagy távolítsák el a BB-házból Echanizt. Ez utóbbi következett be, és amennyiben beigazolódik a bűnössége, akár 6-10 év közötti börtön lehet a büntetése - számolt be a show műsorvezetője.

A játék szabályait egyértelműen megsértette, így a kizárása jogos, de a büntetőjogi következmények még elhúzódhatnak egy ideig. Az Endemol közben elzárkózott a nyilatkozattól, ugyanakkor többek szerint bizonyos elemeknek köszönhetően kifejezetten biztatja a BB-versenyzőket a minél felháborítóbb viselkedésre, a nézettség érdekében.

Eddig láthatóan eredményes is volt: az országban átlagosan 8 millióan nézték estéről estére az összefoglalókat, a legutóbbi széria döntőjére pedig több mint 154 millió szavazat érkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.