Perverz élményeket ígér az "A fenébe"

Műsorvezetők erőszakolják egymás - mindent a nézettségért?!

A romániai Antena1 csatorna már eddig se fogta vissza magát, ha a nézettségért folyt a harc, de újfent bebizonyították, hogy van még hova fokozni a vérlázító jeleneteket.

2011.10.27 11:29ma.hu / manna.ro

Nem ez az első alkalom, hogy vérlázító jelenetek kerülnek napvilágra a román Antena1 tévécsatornán, de valószínűleg nem is az utolsó. Már eddig is számtalan alkalommal történtek - akár élő adásban - olyan események, amiért az itthoni médiahatóság nemhogy több órás, de talán végleges elsötétítésre ítélné a csatornákat, keleti szomszédunknál azonban az éjszakai baglyok nem unatkoznak, ha erre az adóra kapcsolnak.

Most egy újabb, már-már a botrány határát súroló beharangozót kezdett játszani a tévétársaság, amelyben az "A fenébe" című műsor két házigazdája, a gátlástalan Daniela Crudu és társa, Mihai Bendeac erőszakos és perverz, fojtogatós szexszel csábítanak újabb és újabb nézőket a képernyő elé.

A két műsorvezető saját bevallása szerint már kamerán kívül is összegyűrte egymással a lepedőt, úgyhogy a jelenet forgatása nem volt tőlük idegen, azt viszont nem tudni, hogy akkor is így bevadultak-e, vagy ez az agresszió csupán a nézettség növelését szolgálja-e...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.