Követője is akadt

Rejtélyes alak mérgezi az ünnepre készülő berlinieket

Titokzatos méregkeverő portyázik a berlini karácsonyi vásárokon, a hatóságok szerint már heten lettek rosszul miatta és meglehet, hogy követője is akadt.

2011.12.11 16:58MTI

A berlini rendőrség vasárnapi bejelentése szerint eddig összesen nyolc mérgezéses eset történt a belvárosi karácsonyi vásárokon. Az első hét eset igen hasonló, a szombat este történt nyolcadik viszont nem illik a sorba, így előfordulhat, hogy egy második méregkeverő is szed áldozatokat.

Az egyes számú – hétszeres – mérgező a szemtanúk leírása szerint átlagos kinézetű, kerekded arcú, nagyjából 45 éves férfi utcai ruhában. Röviditallal töltött apró üvegeket osztogat ismeretleneknek, arra hivatkozva, hogy a napokban apa lett és szeretné megosztani örömét.

Az ajándék italtól az áldozatok rosszul lettek, volt köztük, aki el is ájult. A nyolcadik eset elkövetője mikulásruhában környékezte meg áldozatát, egy 15 éves lányt, és nem „feles üvegben”, hanem papírpohárban adta át az italt. Az áldozat hányingerről és emlékezetkiesésről panaszkodott.

A rendőrség nyomoz az ügyben, az elkövetőnek, illetve elkövetőknek egyelőre nem akadtak a nyomára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.