Egy nyugdíjas rendőr segédkezett neki

Tanárpornó egyenest a suli laptopjáról: lebukott a tanítónéni

Az egész iskolát és települést felháborította az a szőke tanárnő az Egyesült Államokbeli Stocktonban, aki tanárokra fókuszáló pornószájtokat működtetett arról az Apple laptopról, amit ráadásul az iskolától kapott természetesen nem erre a célra.

2011.11.18 13:18manna.ro

A középiskolai tanárnő explicit tartalmakat kínált többek között a mysluttyteacher.com címen és egy olyan címűn is, amit az amerkai tévéadón nem is mertek bemondani.

A vizsgálatokból úgy tűnik, egy nyugdíjas rendőr segédkezett neki a vállalkozás működtetésében - írja a manna.ro.

Az ügy úgy derült ki, hogy a tanárnő férfje, akivel már nem él együtt, feljelentette az igazgatónál. A nőt felfüggesztették állásából addig, amíg az iskola vezetősége eldönti, visszatérhet-e a pályára vagy sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.