Ha nincs pasi, kéznél van a keze

Őrjítő képek - Jól benyúlt magának a szexi pornósztár!

Szegény Valerie Rios, férfi híján rákényszerült a "magad uram, ha szolgád nincs" módszerre, bár ahogy elnézzük, így se unatkozik. Sőt: kifejezetten jól érzi magát!

2011.11.04 19:29ma.hu

Brutálisan izgató, amit Valerie Rios művel olyankor, amikor nincs egyetlen bevetésre kész férfi se a közelben: a csábos pornósztár akkor is feltalálja magát és akcióba lendül.

Előbb csak lágyan simogatni kezdi magát, aztán lassan megszabadul attól a kevéske fehérneműtől is, ami még eleinte rajta volt, míg teljesen pucér nem lesz.

Közben meg arra is jut ideje, hogy benyúljon a bugyijába, és mi tagadás, a melleivel is úgy játszadozik, hogy attól bárki kedvet kapna hasonlóhoz!

Drukkolunk neki, hogy előbb-utóbb előkerüljön az a pasi, aki befejezi az elkezdett "művet"!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.