Férfiszívek elrablója is lehetne Aubrey O'Day

Őrjítő képek: Ettől a nőtől garantáltan felforr a véred!

Énekel, modellkedik, valóságshowban szerepel - és persze ehhez külsőleg is minden adottsága megvan a gyönyörű Aubrey-nek. De a legjobban mégis akkor szeretjük, ha csábosan nyújtózik a tengerparton!

Aubrey O'Day izgatóan pózol a tengerparton képgaléria

2011.07.06 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Tökéletes gömbölyű formák, még így, a horgolt felsőn keresztül is, keskeny csípő, formás láb, sőt, meglepő módon még a háta is valami egészen izgató látványt nyújt.

De a legjobban Aubrey O'Day szemei azok, amik az őrületbe tudnak kergetni bárkit, valósággal játszik a képernyőn keresztül is az érzékekkel: felhúzza az embert, de a következő pillanatban már az az érzésünk, hogy egy gyöngyöző kacagással kísérve elillan, mint valami látomás.

Úgyhogy jobb minél hamarabb megnézni, mielőtt tényleg nyoma vész!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.