Betörőnek hazudta netszeretőjét a férfi

Lebukott a csalfa férj, és még a kamaty is elmaradt

Izgatottan készült a virtuális szexpartik után a valódi élményre egy férfi, ám időközben hazaért felesége is, ezért azt hazudta neki, hogy betörőt fogott. A rendőrség nem volt elnéző.

2011.11.03 17:29ma.hu

Szorult helyzetében remeknek tűnő mesét talált ki egy épp félrelépésre készülődő férj, ám a rendőrség nem ment bele a játékába, így nem elég, hogy a rendőrség őrizetbe vette, de magyarázkodhat a nejének és a majdnem-szeretőjének is, közben meg a kamatyolás is elmaradt.

A 24 éves Colorado Springs-i Kevin Gaylor hajnali 3 után hívta meg magához azt a 20 év körüli diáklányt, akivel nagyjából két héttel korábban botlottak egymásba egy internetes csevegőoldalon, majd néhány telefonbeszélgetés után úgy érezték, ideje személyesen is véghez vinni, amiről a neten fantáziáltak. Csakhogy egyikük sem számított rá, hogy váratlanul hazatér a férfi felesége - a helyi beszámolók arra nem térnek ki, hogy ő hol járt azon a kora hajnali órán.

A férjnek, akit elkapott a pánik, ijedtében mentő ötlete támadt: hogy le ne bukjon felesége előtt, felhívta a rendőrséget, hogy egy fegyveres betörő van a házuk előtt. A helyi rendfenntartók komolyan vették a riasztást, öten vonultak a férfi házához, ahol azonban előbb a riadt diáklány mondta el a saját verzióját, majd a férj is bizalmasan bevallotta az egyenruhásoknak, hogy a háza előtt az autójában didergő nő nem betörő, csak a felesége kedvéért találta ki ezt a sztorit.

A rendőrség félrevezetése és téves riasztás miatt azonnal kattant a bilincs a férfi csuklóján, bár büntetlen előéletét figyelembe véve nagy valószínűséggel megússza némi bírsággal. Feltehetően a rendőrség is tudja, hogy az igazi büntetést majd az asszonytól fogja kapni, no meg a hoppon maradt diáklánytól, aki mellesleg egy teljes órán keresztül küszködött, míg az arrafelé már jócskán havas úton eljutott a férfi lakásához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.