A nézettség az első - de mit is nézünk?!

Videó - Fedetlen keblekkel kommentálta a focimeccset

A tévénézőkért folytatott harc időnként már egészen extrém helyzeteket produkál, erre kiváló példa az egyik olasz sportcsatorna, ahol a helyet foglaló nő keblét szinte nem is takarta semmi.

2011.10.04 14:46ma.hu

Nem mintha probléma lenne azzal, hogy hogyan lehet a férfiakat egy sportcsatorna elé ültetni és aztán ott is tartani, a kérdés sokkal inkább az, hogy a sok sportadó közül mi alapján válasszon a delikvens. Na erre talált ki egy nagyszerű megoldást az egyik olasz televíziós társaság: meghívta vendégnek a stúdióba Marika Fruscio modellt, ám a vak is láthatja, hogy ennek egyáltalán nem szakmai oka volt, inkább az unalmas dekorációt szerették volna kicsit feldobni a jelenlétével.

Valljuk be: ez tökéletesen sikerült is. A kebelcsoda ugyanis nem elég, hogy alaposan kivágott ruhát húzott magára a jeles alkalomból, de addig ficánkolt a széken (abba most ne menjünk bele, hogy vajon mire ült rá), míg a gigantikus melle elkezdett önálló életet élni és kinézett a ruhából. A műsorvezetőnek kellett figyelmeztetnie, hogy ha esetleg egy kicsit összébbhúzná a ruháját, talán az ottani médiatanács sem büntetné meg a korhatáros tartalom miatt az egész csatornát.

Marikát persze nem zavarta túlzottan a dolog, tessék-lássék módra rántott egyet a ruhán, ne érhesse szó a ház elejét, hát tehet ő arról, hogy a cicik egyszerűen képtelenek rendesen viselkedni?

Apropó, emlékszik valaki arra, hogy az aznap közvetített meccseknek mi lett az eredménye? Pedig az is ott van a képen...

Get Adobe Flash player

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.