"Már nem a régi az emésztésem" - mondta a híresség

Torkán akadt a biciklipedál a mindenevőnek

Emésztése megromlására fogja a sikertelenséget az a 80 éves férfi, aki szó szerint mindenevőként vált híressé. A villanykörték, villák, bakelitek után most a biciklipedál kifogott rajta.

2011.09.22 11:34ma.hu

Életmentő műtétet kellett végrehajtani egy híres szerb férfin, aki mindenevőként híresült el világszerte, most azonban szó szerint a torkán akadt egy biciklipedál. A 80 éves Branko Crnogorac eddigi élete során mintegy 25 ezer villanykörtét tömött már magába, de "étrendjében" szerepelt 12 ezer villa, 2 ezer kanál (úgy látszik, azt nem szerette annyira), és a tányérok sincsenek tőle biztonságban, abból szám szerint 2600 darabot falt már fel.

Branko Crnogorac (Fotó: Daily Mail)


Desszertként a 6000 bakelitlemez mellett mindenféle fémtárgyakat "elfogyasztott" már, most pedig úgy döntött, eljött az idő, hogy megegyen egy egész biciklit. Még fogadást is kötött a barátaival, hogy három nap alatt az utolsó csavarig megeszi az egészet, a gumiját sem hagyja meg, de végül a pedál megakadt a torkán, annyira, hogy már fuldokolni kezdett tőle.

Ekkor fordult orvoshoz, és a majdnem tragédiával végződő eset meggyőzte arról is, hogy ideje lenne áttérni a rendszeres és hagyományos étkezésre. Ebben nem kis szerepe volt annak a két kiló vashulladéknak és a két aranygyűrűnek, amit műtét közben az orvosok a gyomrából távolítottak el.

"Az emésztésem már nem a régi" - kommentálta a felsült mindenevő a fiaskót, aki egyébként homokkal kezdte a mindenevést: ezt egy "jóbarátja" javaslatára a gyomorégés ellen vetette be először, és így kapott rá a furcsa "finomságokra".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.