Ioana azt állítja: nem anorexiás

Sokkoló videó: 40 centis a dereka a modellnek

Tagadja az anorexia vádját az a fiatal nő, akinek csak 7 centivel vastagabb a dereka a jelenlegi rekordernél. Ioana már megbánta, hogy feltette az internetre a kisfilmjét.

2011.09.16 14:44ma.hu / manna.ro

A világ legvékonyabb dereka mindössze 33 centiméter átmérőjű, így tulajdonképp a román származású, de Németországban élő Ioanának nem is kellene magyarázkodnia paraméterei miatt. Ugyanakkor a 40 centi még mindig rémisztően kevés, olyannyira, hogy ha Ioana egy testre feszülő ruhát vesz fel, a medencecsontja úgy emelkedik ki kétoldalt, mintha csípőpárnát erősített volna rá.

Csakhogy Ioana semmiféle tömést nem visel, ő természettől fogva ilyen vékony. Legalábbis tagadja, hogy az étkezésével - illetve annak hiányával - segít rá az alakjára, de nehéz megérteni, miért vette zokon, hogy egy anorexiával foglalkozó oldal is az ő videóját használja a koplalás népszerűsítéséhez.

A hölgy mintegy másfél évvel ezelőtt fogadott el egy fotózási felkérést, ám mint mondta, most már bánja, hogy akkor kamera elé állt. Az említett internetes oldalon ugyanis vele hirdetik, hogy az anorexia nem betegség, hanem "a női szépség záloga". Márpedig Ioana nem szeretne sem zálog lenni, sem a rekordok könyvébe bekerülni.

Azt nem tudni, hogy önmagában ennyire karcsú a dereka, vagy ő is eltávolíttatott 1-2 lengőbordát, mint ahogyan azt a cél érdekében Cathie Jung tette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.