Sztárok kampányolnak az egészséges életmódért

Képek - Extra rekorddöntésre készülnek a Rippel fivérek

A FitBalance rendezvényre készülődve letesztelte erőnlétét és egészségi állapotát a hazai sztárvilág színe-java: énekesek, modellek, színészek, műsorvezetők - és fennhangon hirdetik, hogy más is válassza az egészséget.

Sztárok, akik az egészség mellett szavaztak: FitBalance-ra fel! képgaléria

2011.09.15 13:42Sunhill Media

A FitBalance Millenáris Magyarország vezető fitness, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta, évről évre növekvő sikerrel és látogatótáborral, hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre.

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan arra is törekszik, hogy az aerobik- és fitness-órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várják az érdeklődőket.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Néhány napja a mozgalomhoz csatlakozó minden híresség kipróbálta a neki legjobban tetsző sporteszközt. Nagy Adri, VV Laci és Ádok Zoli egy rezgő súlyzón végeztek különböző gyakorlatokat. A már edzésben lévő sztároknak először könnyűnek tűnt a feladat, de néhány perc után mindhárman nagyon elfáradtak.

Katus Attila és Müller Attila a TRX gépen végeztek gyakorlatokat. Látványos és vicces mozdulatokat próbáltak ki a fiúk, de bevallották, hogy bizony minden erejükre szükségük volt az erőgépen.

A hölgyeket - Szunai Lindát, Kustánczi Liát és Ungár Anikót - inkább az egészséges életmóddal kapcsolatos szolgáltatások érdekelték. Megmérették a vérnyomásukat, koleszterin- és cukorszintet ellenőriztek, valamint testtömeg-indexükre is kíváncsiak voltak. Mindenkinél rendben voltak az értékek, de ez nem is csoda, hiszen nagyon odafigyelnek arra, hogy egészségesen éljenek. A hölgyek elmondták, hogy a sport a mindennapjaik része és természetesen arra is nagyon ügyelnek, hogy mit esznek.

A Rippel Fivérek, ahogy azt tőlük már megszokhattuk, egy újabb Guiness-rekorddal készülnek a szeptember 25-i FitBalance Millenárisra. Most azonban nem az erejükkel szeretnének rekordot felállítani, hanem a világ legnagyobb túrórúdját akarják elkészíteni a rendezvényre.

A sajtótájékoztatóra hoztak is egy kis ízelítőt a Kockás rúdból, amely több mint 2 kiló volt. Azt egyelőre titokban tartják, hogy mennyi lesz a Guiness-rekord rúd súlya, de annyit elárultak, hogy minden erejükre szükség lesz, hogy felemeljék.

Mind a sztárok, mind az edzők sok szeretettel várnak mindenkit szeptember 25-én, vasárnap a Fitbalance Millenáris egynapos egészség- és fitneszfesztiválra, ahol több száz program várja az odalátogatókat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.