A szülők szerint normális a dohányzó bölcsis

Zsarol a négyéves gyerek: "újra cigizek, ha nem veszel játékot!"

Még csak két éves volt, amikor azzal vált világhírűvé egy kolumbiai kisgyermek, hogy megrögzött dohányos. A kisfiú időközben leszokott, de manapság rájött: a visszaszokás jó eszköz a zsarolásra.

2011.09.12 10:46manna.ro

Az az indonéziai kisgyerek, aki világhírnevet szerzett azzal, hogy két évesen már dohányzott, időközben leszokott. Viszont néha még azzal zsarolja az édesanyját, hogy újra dohányozni kezd, ha nem vásárol neki játékokat.

Ardi Rizalt egy amerikai hírműsorban fedezték fel, a felvételt pedig rengetegen megnézték az ismert videómegosztón. A hírműsor stábja kiderítette, hogy Ardi nem számít egyedi esetnek Indonéziában, a kétéves Chairul is dohányzik.

A gyermek nagypapája szerint ez nem probléma, sőt az sem, hogy a kicsi naponta két csomag cigarettát fogyaszt el. "Ha nem cigarettázik, nem érzi jól magát" - mondta a nagypapa, aki azt is elárulta: ha a kicsi megkapja a napi kávéadagját, akkor tényleg minden rendben van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.