HIV-fertőzött fecskendőket tett a kerítésbe

AIDS-kerítéssel védekezett a betörők ellen a doktornő

Kitalálta a szuperbiztos betörésvédelmet egy brazil doktornő, ám könnyen lehet, hogy végül mégis ő kerül börtönbe, amennyiben bebizonyosodik, hogy megsértette a közegészségügyi szabályokat.

2011.08.23 17:29MTI

A háza körül elhelyezett, HIV-vírussal fertőzött fecskendőkkel akarta távol tartani a betörőket egy brazil doktornő. A helyi sajtó tudósítása szerint az ortopédus arra a rácskerítésre erősítette fel a fecskendőket, amelyen egy "HIV pozitív kerítés (AIDS-vírus), átmászni tilos!" feliratú táblát is elhelyezett.

Tettét azzal magyarázta, hogy nem akart betörés áldozatává válni.

A közegészségügyi hatóság jelezte, hogy bírósági eljárást indítanak ellene, ha bebizonyosodik, hogy az injekciós tűk abból a kórházból származnak, ahol dolgozik. Egy önkormányzati képviselő közlése szerint a fecskendőket időközben eltávolították.

Az orvos nemcsak a társadalom számára jelent fenyegetést, hanem a HIV-fertőzötteket is megalázta - vélekedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.