Feltárja a meztelen igazságot a gyönyörű szexi nő

18+ képek: A tüzes Rosie Jones cenzúrázatlanul!

Rosie Jonest talán még sosem láttuk teljesen levetkőzve, hol itt, hol ott takargatta magát, de most végre megszabadult az utolsó ruhadarabjától is, és már csak egy persely takarja el... Nem ezt hívják cserbenhagyásos izgatásnak?!

Rosie Jones ledobta a bugyiját is! képgaléria

2011.08.04 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Kőkemény képek a mindig huncut és pajkos Rosie Jonestól: azt eddig is tudtuk, hogy vonalain nincs mit szégyellnie, de valamiért kínosan ügyelt rá, hogy hol itt, hol ott takargassa magát, ráadásul egy falatnyi tangát minimum magán hagyott és csak a csodás melleit mutatta meg teljes valójukban.

Ehhez képest brutális váltás ez a mostani sorozat, bár nem igazán sejtjük az okát, miért döntött úgy a kebelcsoda-modell, hogy megszabadul minden ruhájától.

De igazából ilyenkor a fene se foglalkozik a miértekkel, egyszerűen csak annyi dolgunk maradt, hogy élvezzük ki a látványt, amíg lehet, mert ki tudja, mikor jön Rosie-ra megint egy ilyen laza félóra, hogy anyaszült meztelenül pózoljon a fényképezőgép előtt?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.