Sikeresen legyőzte az alattomos támadókat

Videó: Vérszomjas szörnyeket hatástalanított egy macska

A világ tele van ezernyi veszéllyel, de egyik sem érhet fel ahhoz, amit két ropogós, érett zöldalma jelenthet, főleg egy védtelen cica számára. Nincs más hátra, mint szembeszállni az ellenséggel!

2011.07.29 14:29ma.hu

Részlet a naplóból:

"Az a reggel is úgy indult, mint bármelyik másik. Elfogyasztottam a jól megérdemelt tejecskémet, amit a szolgáim épp az ízlésemnek megfelelően készítettek el, természetesen előtte alaposan megmosakodtam, és a reggeli után is.

Aztán gondoltam, ideje pihenni egyet, mert elképzelni sem tudjátok, milyen fárasztó belefetyelni egy egész tál friss, habos, langyos tejet - de akkor...

Akkor hirtelen valami nagyon különöset találtam az ágyamon! Két mindenre elszánt szörny nézett farkasszemet velem, és a színük... Na, az volt a legrettenetesebb!

Először alaposan szemügyre vettem őket, de csak lapítottak, és akkor hirtelen rádöbbentem, csak úgy tesznek, mintha ártalmatlanok lennének, de ha békésen elszundítanék, biztosan az életemre törnének!

Haladéktalanul cselekednem kellett! Összeszedtem az összes bátorságom, és akcióba lendültem, hogy azok ketten moccanni se merjenek. De meg is ijedtek, ahogy azt kell, ott vacogtak összebújva, a biztonság kedvéért még az egyiket meg is haraptam, hogy tudják, hol a helyük.

Ezentúl majd megtanulják, hogy ne is ábrándozzanak egy magamfajta vérszomjas törpetigris elleni támadásról!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.