A kölyökmacska elbújt a gépben

Extrém cicamosdatás: mosógépben, 50 percig - és túlélte!

Tökéletes búvóhelyet talált magának egy apró kölyökmacska, olyannyira, hogy még saját gazdája sem vette észre, amikor elkezdte berakodni a szennyes ruhákat. Döbbenetes módon túlélte a megpróbáltatásokat!

2011.07.28 14:42ma.hu

A cicákról köztudott, hogy legkedvesebb elfoglaltságuk - persze az egérvadászat után - a tisztálkodás, ám ami egy 8 hetes kölyökkel történt, az már némi túlzásba ment. Az biztos, hogy a brit Susan Gordon kedvence ennyire nem akart tiszta lenni, de úgy gondolta, a mosógép dobja a legtökéletesebb búvóhely, ahol biztosan senki nem zavarja meg békés szunyókálását.

Csakhogy a gazdasszony épp nagymosást tervezett, és nem vette észre az aprócska kölyköt a mosógépben megbújva, amikor elkezdte bedobálni a ruhákat. A 2 hónapos állatka meg amúgy is ebben a korban még eléggé bizonytalanul botladozik, semhogy gyorsan ki tudjon szabadulni az őt elborító ruhakupac alól, úgyhogy mire észbekapott, már el is kezdődött a szó szerint felkavaró élmény.

Az 50 perces program végén a nő kis híján összeesett, amikor megtalálta a rémülten reszkető Hercegnőt, akivel persze azonnal állatorvoshoz rohant.

Csodák csodájára ott kiderült, hogy az űrhajóskiképzésnél is durvább megpróbáltatásokat a cica apróbb sérülésekkel megúszta, csupán az orra vérzett a centrifugális erőtől és a szeme gyulladt be a mosáshoz használt vegyszerek miatt.

A kis jószág viszont valószínűleg egy életre megtanulta, hogy a mosógépnek a közelébe sem szabad menni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.