DRB bankcsoport

Buda-Cash: Több mint 7000 cég számlái, négy bankban

A Buda-Cash-hez kapcsolódó DRB bankcsoportot négy bankja 7639 vállalkozás számláit kezeli, ebből mintegy 5700 cég kizárólag ezeknél a pénzintézeteknél vezet számlát.

2015.03.03 18:18MTI

A 7639 céges ügyfél, összesen 8388 számlát vezetett a négy banknál, a DRB Dél-Dunántúli Regionális Banknál, Észak-magyarországi Regionális Banknál, Dél-Dunántúli Takarék Banknál és a Buda Regionális Banknál.

A bankok céges ügyfeleinek az átlagos árbevétele 2013-ban 45,2 millió forint volt és - szintén átlagosan 4 munkavállalót alkalmaztak. Így a cégek alkalmazottainak a száma összesítve 29 168 - közölte a Bisnode online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs társaság..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.