Új munkahelyek jönnek létre

300 milliárdot fordít a kormány élelmiszer-ipari fejlesztésekre

"A következő években mintegy 300 milliárd forintot fordít a kormány magyar élelmiszer-ipari fejlesztésekre, amelyekkel új munkahelyek jönnek létre vidéken."

2014.07.02 12:34MTI
freedigitalphotos.net/adamr

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Heves megyei Makláron, az édességeket gyártó Stühmer Kft. új telephelyének megnyitóján beszélt erről.

A kormányfő szavai szerint a magyar gazdaság akkor lesz "feldönthetetlen", ha megtöbbszörözik a kis- és középvállalkozások teljesítményét.

Ehhez az kell, hogy a magyar adórendszer vállalkozóbarátabb és rugalmasabb legyen, hogy az adószabályok ne jelentsenek elviselhetetlen bürokratikus terhet a vállalkozni akaróknak - hangsúlyozta.

Orbán Viktor megismételte kormánya azon célkitűzését, hogy Magyarországon legyen a legversenyképesebb gazdasági környezet Európában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.