Felfut a termelés

Munkatársakat toboroz a Mercedes-Benz

A termelés felfutásával bővíti alkalmazotti létszámát a Mercedes-Benz kecskeméti gyára.

2014.02.20 07:33MTI
MTI, archív

A Magyar Hírlap a Mercedes Benz Manufacturing Kft. vezetésére hivatkozva arról számol be, hogy a gyár teljes kapacitáson működik, ezért a vállalat tavasszal az ország több pontján munkatársakat toboroz majd.

Jelenleg a foglalkoztatottak száma meghaladja a háromezret, az eddigi beruházásokkal összefüggésben pedig becslések szerint legalább tízezer munkahely jött létre a városban és környékén.

A vállalat elsősorban a termelés és a termelést támogató, így a beszerzés, humán erőforrás, információtechnológia, pénzügy, marketing, minőségbiztosítás, logisztika és műszaki üzemeltetés területére keres diplomásokat és gyakornokokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.