Egy ember súlyosan megsebesült

Robbanás volt egy horvát laktanyában

Egy dalmáciai újság úgy tudja, hogy két személyt szállítottak a knini kórházba, akik közül az egyik az életéért küzd, a másik könnyebben sebesült.

2013.07.10 14:28MTI

Robbanás történt szerdán Horvátországban, a Knin melletti Padjene laktanyában, egy ember súlyos és legkevesebb még egy pedig könnyebb sebesülést szenvedett - jelentette internetes kiadásában a Slobodna Dalmacija című napilap. A dalmáciai újság úgy tudja, hogy két személyt szállítottak a knini kórházba, akik közül az egyik az életéért küzd, a másik könnyebben sebesült.

Az index.hr hírportál szerint baleset történt, amelyben három tűzszerész sebesült meg, amikor egy gazos terület megtisztítása közben egy ott maradt robbanószerkezet lépett működésbe.

A Slobodna Dalmacija emlékeztetett arra, hogy két évvel ezelőtt ugyanott volt már egy erős robbanás. Akkor lőszer robbant fel, az esetnek nem voltak áldozatai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.