TruckRace

Kamion Eb - Kiss Norbert első és negyedik helye Mostban

A hétvége utolsó két futamára vasárnap 13.10-kor, majd 16.40-kor kerül sor.

2023.08.26 19:48MTI

Kiss Norbert, a Révész Racing címvédő és négyszeres Európa-bajnok versenyzője szombaton az első futamot megnyerte, a másodikban pedig negyedikként ért célba a gyorsasági kamion Eb csehországi állomásán.

A 38 éves szombathelyi pilóta közösségi oldala szerint Kiss a szezon kilencedik időmérőjét is megnyerte, így szombaton az élről rajtolhatott Mostban, ahol csaknem nyolc másodperces előnnyel nyert - a sorozat weboldala alapján az idényben 11. alkalommal.

A Facebook-bejegyzésből az is kiderült, hogy a második futamot egy nagyobb baleset miatt félbeszakították, az új rajtra pedig 15 percet kellett várni.

"Szerencsésen elkerültek minket ezek az ütközések és végül egy negyedik helyet szereztünk. Az autó rendben van, gyors szervizelés után, holnap folytatjuk a hétvégét" - írta Kiss Norbert Facebook-oldala.

A hétvége utolsó két futamára vasárnap 13.10-kor, majd 16.40-kor kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.