Odatették magukat a magyarok

Kajak-kenu Eb: három arany és egy bronz 1000 m-en

A magyar versenyzők három arany- és egy bronzérmet gyűjtöttek a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati 1000 m-es döntőiben.

2011.06.18 16:00MTI

A győzelem Kovács Katalin (K-1), a Szabó Gabriella, Csipes Tamara (K-2) és - kellemes meglepetésre - a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály, Tóth Márton, Mike Róbert összeállítású kenus kvartett nevéhez fűződik.

A női kajakos duó - amely nem mellesleg az aktuális világbajnok is - megvédte tavaly, Trasonában kiharcolt címét.

A Dombi Rudolf, Kökény Roland kettős (K-2) remek verseny után a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor és Boros Gergely alkotta kajaknégyes szoros csatát követően leszorult a dobogóról, negyedik lett.

Sáfrán Mátyás, Mike Róbert, Tóth Márton és Sáfrán Mihály (b-j) kenus négyes örül, miután elsőként értek célba a C-4 1000 méteres futamában a kajak-kenu Európa-bajnokságon(MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.