Egy kivétellel sikerrel vették az akadályt

Rövidpályás úszó-vb: döntőben Cseh és Verrasztó is

Egy kivétellel sikerrel vették a csütörtök délelőtti akadályt a rövidpályás világbajnokság második napjának selejtezőiben medencébe szállt magyar úszók Dubajban.

2010.12.16 10:15MTI

Verrasztó Dávid és Cseh László 400 m vegyesen az ötödik (4:04.11 p) és a hatodik idővel (4:04.44) biztosította helyét a délutáni nyolcas döntőben.

A délelőtti versengés legjobbjának az amerikai Ryan Lochte bizonyult (4:01.76), de ő is "tisztes távolságot" tartott Cseh világcsúcsától (3:57.27), amellyel a Kőbánya SC klasszis versenyzője tavaly decemberben, az isztambuli Európa-bajnokságon győzött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.